2-4 portsjonit
2 dl rukkiriivleiba
1 dl paksu hapukoort
4 dl kupatatud riisikaid
1 sibul
1 sl õli
4 keedetud kartulit
1 kimp peterselli
1 muna
1 tl soola
pisut jahvatatud musta pipart
Praadimiseks
õli
Sega riivleib koore hulka ja jäta viieks minutiks paisuma.
Haki kupatatud riisikad. Koori ja haki sibul. Kuumuta õli pannil.
Pane seened ja sibul pannile ning kuumuta kogu aeg segades, kuni vedelik on seentest aurustunud ja sibulad on pehmenenud.
Koori ja riivi kartulid. Haki petersell.
Sega seene-sibulasegu, riivitud kartul, hakitud petersell ja paisunud riivleib kokku ühtlaseks tainaks. Lisa muna ja maitsesta soola ja pipraga.
Prae tainast kotlette pannkoogipannil.
Paku kotlette koos kartulipüree, keedetud köögivilja ja salatiga.