100 g põldkännaku lehti
2 lehtsellerivart
1,5 dl Kreeka pähkleid
2 pirni või õuna
1 sl oliiviõli
200 g leibjuustu
Kaste
1 sl valget veiniäädikat
2-3 sl rapsi- või oliiviõli
½ dl värsket hakitud aed-harakputke
saiakuubikuid
Loputa ja kuivata põldkännakulehed. Loputa ja viiluta sellerivarred. Rösti Kreeka pähklid kuival kuumal pannil.
Pese pirnid või õunad, lõika sektoriteks ja eemalda südamed ja varred. Kuumuta puuviljalõike pannil, kuni nad pisut pruunistuvad. Tõsta jahtuma.
Tükelda juust ja kuumuta pisut samal pannil, kus küpsesid puuviljatükid. Kogu kõik salatiained taldrikutele. Sega kokku kaste ja nõrista salatiportsjonitele. Soovi korral võid lisada veel krutoone ehk rüstitud saiakuubikuid.