6 portsjonit
1 kg muskuskõrvitsat
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 kodumaist õuna
¼ punast tšillikauna
3 sl oliivi- või rapsiõli
võike oks rosmariini
½ tl soola+¼ tl
¼ tl musta pipart
5 dl köögiviljapuljongit
2 tl kurkumipulbrit
2 sl laimi- või sidrunimahla
½ laimi või sidruni riivitud koor
1 tl mett
1 dl kohvikoort
Peale
hakitud pähkleid ja rosmariini
Poolita kõrvits ja kraabi lusikaga välja seemned ja pehme sisu. Seemned võib kokku korjata, puhastada ja röstida 225-kraadises ahjus.
Koori ja tükelda kõrvits ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Koori küüslauk ja sibulad ning lõika sibulad sektoriteks. Tükelda õunad ja eemalda südamed. Tükelda tšilli. Pane õunad, sibulad, küüslauk ja tšilli ahjuplaadile. Sega köögiviljad õli, soola, pipra ja rosmariiniga.
Küpseta köögivilju 200-kraadises ahjus 30 minutit.
Tõsta köögiviljad potti, lisa kõik ülejäänud ained ja kuumuta segades. Püreeri saumikseriga ja vajadusel maitsesta. Serveerimisel lisa supi peale hakitud pähkleid ja rosmariini.