4 portsjonit
Põhi
6–7 küpsist (Digestive või piparkooke)
25 g võid
Täidis
1 munavalge
1 sl suhkrut
4 dl vanillijogurtit
0,5 tl vanillisuhkrut
1 tl sidrunimahla
1 leht želatiini
1,5 sl vett
Peale
200 g külmutatud kirsse või vaarikaid
1 dl suhkrut
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Siis vajuta nelja klaasi põhja ning pane külmkappi.
Sega kokku jogurt, suhkur ja sidrunimahl. Vahusta munavalge kõvaks vahuks, sega jogurti hulka.
Pane želatiinileht tilga külma veega pehmenema. Kuumuta 1,5 sl vett, pigista želatiinileht kuivemaks ja sulata kuumas vees. Kui želatiinisegu on natuke jahtunud, sega jogurtivahuga.
Võta klaasid külmkapist ning täida vahuga. Pane paariks tunniks või ööks külmkappi maitsestuma.
Raputa külmutatud kirsid või vaarikad potti, lisa suhkur ja keeda madalal kuumusel 5–8 minutit. Jahuta ning tõsta enne serveerimist klaasidesse.