100 g pehmet juustu (Brie)
100 g Emmentali
100 g Mozzarellat
100 g sinihallitusjuustu
50 g sulatatud juustu
12 poolitatud kirsstomatit
peotäis basiilikulehti
Lõika kõik juustud väikesteks tükkideks või riivi jämeda riiviga. Pane kõik komponendid kuumakindlasse ahjunõusse ja küpseta 150-kraadises ahjus 15 minutit ehk kuni kõik juustud on sulanud.
Puista peale basiilikulehti.
Kui on vanad ja kõvad juustujäägid, võib lisada veel tilga veini või vett.
Lõika ciabatta või juuretisesai viiludeks ja viilud kuubikuteks ning kasta juustusegusse. Juustusegu võib määrida ka saiaviiludele.
Ahjufondüüs saab ära kasutada kõik seisma jäänud juustutükid. Mida rohkem on erinevaid juuste, seda põnevam tulemus tuleb.