Põhi:
3 dl nisujahu
pisut soola
125 g võid
1 keedetud kartul
Täidis:
300 g hapukapsast
2 sibulat
300 g pruunistatud hakkliha
1 dl hapukoort
1 dl vett
1 puljongikuubik
1 sl siirupit või suhkrut
1 tl kuivatatud majoraani
või punet
soola, musta pipart
50 g riivjuustu
1. Näpi jahu ja külm või puruseks seguks. Lisa pisut soola, riivi hulka külm keedetud kartul ja vajuta tainas palliks. Pane täidise tegemise ajaks külmkappi.
2. Kuumuta hakitud sibulaid poti põhjas tilgas õlis. Lisa hapukapsas, eelnevalt praetud hakkliha, hapukoor ja puljongikuubik. Hauta segu 15 minutit, kuni vedelik on aurustunud. Maitsesta soola, pipra, ürtide ja suhkruga.
3. Vooderda võiga määritud pirukavorm tainaga ja kata täidisega, riputa peale riivjuustu.
4. Küpseta 225-kraadises ahjus 35-40 minutit.