Ahjupannkook hakklihaga

Kodutohter
15.11.2023
Shutterstock

Ahjupannkook on maitsev ja kiirelt valmiv toit, mida saab varieerida erinevate täidistega.

4-6 portsjonit

Põhi

4 muna

3 dl nisujahu

6 dl piima

1,5 tl soola

0,5 dl oliiviõli

Täidis

400 g kanahakkliha

1 hakitud sibul

1 sl karripulbrit

0,5 dl magusat tšillikastet

peotäis hakitud koriandrit või peterselli

2 tl soola

2 dl riivjuustu

 

Sega kokku kõik põhja ained.

Pruunista hakkliha ja lisa pannile kõik ülejäänud ained peale riivjuustu. Hauta 5-10 minutit, kuni sibul on klaasjas ja liha küps.

Kalla põhjatainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pane täidis ühtlaselt peale ja raputa üle riivjuustuga.

Küpseta 180-kraadises ahjus 25 minutit.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid