Jõulune sibulamoos

Kodutohter
19.12.2024
Shutterstock

Võib teha ka kohe suurema laari, sest seda on hea külakostiks kaasa võtta või jõuluvana kotti panna.

2 kg punaseid sibulaid

300 g pruuni suhkrut

200 ml punast palsamiäädikat

peotäis jõhvikaid

1 sl soola

4 loorberilehte

1 kaneelikoor

4-5 tera nelki

3 tera vürtspipart

 

Viiluta sibulad kaussi. Lisa sool ja äädikas ning sega läbi. Lisa loorberilehed, kata kauss toidukilega ja pane 4 tunniks külmkappi.

Võta külmkapist kauss, lisa suhkur ja jõhvikad ning hauta madalal kuumusel kuni vedelik on peaaegu kadunud.

Tõsta purkidesse.

Suurepärane lisand jõulutoitude juurde.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid