Kala-köögiviljakaste

Kodutohter
07.05.2022
Shutterstock

Lihtne argipäevatoit, mida võib teha ka külmutatud kalast.

4 portsjonit

 

400 g kalafileed (heik, tursk)

1 sl õli

1 sl sidrunimahla

1 tl sidrunipipart

soola

450 g külmutatud vokiköögivilju

2 tomatit

0,5 mango-karrikastet või karrikastet

2,5 dl koort (10%)

1 sl sulatatud juustu

 

Lõika kalafileed kuubikuteks. Pruunista kalatükid kergelt pannil õlis. Maitsesta näpuotsatäie soola ja sidrunimahla ja -pipraga.

Lisa pannile külmutatud köögiviljad ja tükeldatud tomatid. Kuumuta pisut ja lisa karrikaste ja koor. Kuumuta segades ja hauta madalal kuumusel kaane all, kuni köögiviljad on pehmed.

Serveeri koos nuudlite või riisiga.

Sarnased artiklid