Suvesupp

Kodutohter
30.07.2023
Shutterstock

Need, kellel on jäänud koolisöökla piima-köögivijasupist trauma, võivad suristada selle saumikseriga püreesupiks.

6-8 portsjonit

 

1 mugulsibul

3-4 porgandit

600 g värskeid kartuleid

250 g herneid

100 g rediseid

1 l köögiviljapuljongit

5 dl koort

õli

soola, musta pipart

 

Haki sibul ja porgandid ja kuumuta poti põhjas õlis. Lõika kartulid tükkideks ja lisa koos köögiviljapuljongiga potti. Kuumuta keemiseni, lisa herned. Keeda, kuni köögiviljad on küpsed.

Viiluta redised ja lisa koos koorega supile, kuumuta pisut segades. Maitsesta soola ja pipraga.

Supi sisse võib panna kõiki värskeid aedvilju: lillkapsa ja brokoliõisikuid, naeri- või kaalikatükke, rohkelt tilli vms

Sarnased artiklid