Kartuli-kohupiima kotletid

Kodutohter
15.06.2023
Shutterstock

Eelmisest päevast jäänud kartulitest või pudrust saab väga maitsva toidu.

4 portsjonit

 

5-6 g keedetud kartulet või

eelmisest päevast jäänud kartuliputru

400 g kohupiima

4 sl jahu

1 muna

soola, musta pipart

hakitud ürte (murulauk, petersell, till)

õli praadimiseks
 

Riivi külmad keedetud kartulid või tükelda kahvliga kartulipuder.

Sega kokku kartulid, kohupiim, kolmandik jahust, muna ja hakitud ürdid, maitsesta soola ja pipraga.

Vormi jahusel laual rull ja lõika sealt otsast parajad lõigud. Raputa peale natuke jahu ja prae õlis kuldpruuniks.

Serveeri koos külma kastme või hapukoorega. Sobib ka praelisandiks.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid