Põhi
150 g kaera- või digestiivküpsiseid
50 g võid
Täidis
5 želatiinilehte
2 dl vahukoort
1 dl suhkrut
2 topsi (600 g) maitsestamata kodujuustu
1 tl riivitud sidrunikoort
1 sl sidrunimahla
Peale
karamellikastet
Purusta küpsised köögikombainis ja sega sulatatud võiga. Vajuta küpsisesegu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva servaga koogivormi põhja.
Pane želatiinilehed tilga külma veega paisuma. Kuumuta apelsinimahl ja sulata selles želatiinilehed. Vahusta koor ja suhkur ning sega kodujuustuga. Lisa riivitud sidrunikoor ja -mahl. Vala peene joana hulka apelsinimahl želatiiniga. Sega hoolega.
Kalla täidis küpsisepõhjale ja pane külmkappi tarduma. Enne serveerimist kaunista marjadega.