1 pakk (400 g) pärmi-lehttainast
0,5 muskaatkõrvitsat
1 sl oliiviõli
100 g sinihallitusjuustu
näpuotsatäis kuivatatud tüümiani või rosmariini
1 dl riivsaia
soola, musta pipart
muna määrimiseks
Poolita kõrvits, maitsesta õli, tüümiani või rosmariini, soola ja pipraga. Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni kõrvits on pehme.
Eemalda seemned, kraabi sisu välja purusta mikseris. Lisa murendatud sinihallitusjuust, riivsai ja maitsesta vajadusel soolaga.
Rulli tainas õhukeseks. Lõika vormiga välja ümmargused pirukapõhjad, tõsta täidist peale, tõsta peale servad, vajuta kinni ja pane liitekoht allapoole küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Määri munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit.