4 portsjonit
1,5 dl punaseid läätsi
8 küüslauguküünt
2 sl riivitud ingverit
1 sl koriandriseemneid
1 tl jahvatatud vürtsiköömneid
2 sl rapsi- või kookosõli
1 purk (500 g) purustatud tomateid
1 purk kookospiima
1 tl soola
1 sl kurkumit
hakitud koriandrit või peterselli
Loputa läätsed külma veega. Koori ja haki küüslauguküüned, riivi ingver.
Kuumuta poti põhjas õli. Lisa koriandriseemned ja vürtsköömned ja kuumuta pisut. Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta veel natuke.
Lisa purustatud tomatid, loputa purk veega ja lisa see ka potti. Lisa kookospiim, läätsed, ingver, sool ja kurkum.
Hauta madalal kuumusel 30 minutit, vahepeal segades. Puista peale hakitud koriandrit või peterselli. Serveeri koos keedetud riisiga.