4-6 portsjonit
150 g kooritud mandleid
250 g porgandeid
1 punane sibul
2 sl oliiviõli
0,75 tl kaneeli
3 dl odratangu
7-8 dl vett
1 puljongikuubik (mahe) või
2-3 sl puljongifondi
soola
1 sl riivitud apelsinikoort
0,5 dl apelsinimahla
2-3 sl hakitud rohelist sibulat või murulauku
Kui panna odratangud eelmisel õhtul ligunema, siis on hautamisaeg lühem.
Haki või purusta mandlid. Lõika porgand ja sibul kuubikuteks.
Kuumuta pannil õli ja pruunista hakitud mandleid ning tõsta pannilt kaussi. Lisa pannile õli ja lisa sibul ja porgand. Kuumuta natuke aega. Lisa kaneel ning leotatud ja nõrutatud odratanud ning kuumuta segades.
Lisa vesi, puljongikuubik või fond, apelsinimahl ja riivitud apelsinikoor. Hauta aeg-ajalt segades 30-40 minutit, kuni odratang on pehme. Vajadusel maitsesta soolaga ja puista peale hakitud sibulat või murulauku.
Juurde võib pakkuda praetud kanafileepihvi või kanafileeribasid.