4 portsjonit
400 g kanahakkliha
3 sl riivsaia
1 dl kookospiima
1 muna
2 sl väga peeneks hakitud sibulat
2 tl paprikapulbrit
1 tl karrit
näpuotsaga tšillihelbeid
1-2 tl soola
Kaste
2 sl õli (oliivi, rapsi)
väike jupp ingverit
1 laimi riivitud koor ja mahl
4 dl kookospiima
4 dl vett
2 sl magusat tšillikastet
2 sl sojakastet
hakitud koriandrit või peterselli
Sega hakklihaga kõik ülejäänud lihapallitaina ained. Sega puulusikaga läbi ja jäta 15 minutiks seisma.
Kuumuta kastme jaoks õli, lisa riivitud ingver ja riivitud laimikoor. Kuumuta pisut madalal kuumusel. Lisa kookospiim ja vesi, maitsesta laimi mahla ning tšilli- ja sojakastmega.
Rulli kahe peo vahel hakklihasegust väikesed pallid ja pane kuuma kastme sisse küpsema. Hauta 10-15 minutit.
Serveeri koos täisterariisi või nuudlitega. Puista peale hakitud koriandrit või peterselli.
Kellele ei meeldi kookospiim, võib küpsetada lihapalle puljongis ja lisada hiljem kastme paksendamiseks natuke jahu.