Täidetud paprikad
6 portsjonit
12 väiksemat paprikat
800 g hakkliha
4 dl riisi või tatart
1 purk konservmaisi
1 sibul
1 küüslauguküüs
2 purki purustatud tomateid
sojakastet
2 tl paprikapulbrit
soola, pipart
õli praadimiseks, kui lihas on liiga vähe rasva
puljongit
riivitud juustu
Keeda riis pehmeks. Koori ja haki sibul ja küüslauk. Pruunista hakkliha pannil, lisa sibulad ja küüslauk, kuumuta. Lisa purustatud tomatid, mais, sool, pipar, sojakaste, paprikapulber. Sega keedetud riisiga.
Lõika paprikatelt ära varreosa ja eemalda seemned. Täida paprikad hakkliha-riisiseguga. Pane paprikad ahjuvormi püsti ja vala vormi põhja puljong. Tõsta peale riivjuustu. Küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit.