Päeva retsept: täidetud paprikad

Kodutohter
01.09.2020
Shutterstock

Paprikaid võib täita ka seentega.

Täidetud paprikad

6 portsjonit

 

12 väiksemat paprikat

800 g hakkliha

4 dl riisi või tatart

1 purk konservmaisi

1 sibul

1 küüslauguküüs

2 purki purustatud tomateid

sojakastet

2 tl paprikapulbrit

soola, pipart

õli praadimiseks, kui lihas on liiga vähe rasva

puljongit

riivitud juustu

 

Keeda riis pehmeks. Koori ja haki sibul ja küüslauk. Pruunista hakkliha pannil, lisa sibulad ja küüslauk, kuumuta. Lisa purustatud tomatid, mais, sool, pipar, sojakaste, paprikapulber. Sega keedetud riisiga.

Lõika paprikatelt ära varreosa ja eemalda seemned. Täida paprikad hakkliha-riisiseguga. Pane paprikad ahjuvormi püsti ja vala vormi põhja puljong. Tõsta peale riivjuustu. Küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit.

 

Sarnased artiklid