½ dl oliiviõli
2 sibulat
4 küüslauguküünt
6 kartulit
2 paprikat (punast, kollast)
2 suurt tomatit
1 sl tomatipastat
2 loorberilehte
10 tera musta pipart
meresoola
5 dl kuiva valget veini
1 kg erinevaid valgeid kalafileesid (ahven, tursk, heik, merluus)
suur peotäis hakitud peterselli
Koori ja haki sibulad ja küüslauguküüned. Koori ja tükelda kartulid. Lõika kalafileed ja paprika üsna suurteks tükkideks. Kuumuta hakitud sibulat ja küüslauku poti põhjas õlis, kuni sibul on pehme. Lisa kartul, paprika, loorberilehed, pool hakitud petersellist, tükeldatud tomat, pipraterad, tomatipasta. Vala peale valge vein ja maitsesta soolaga. Lisa vajadusel natuke vett, et kõik oleks kaetud. Kuumuta ja hauta vaiksel tulel umbes 10 minutit. Pane peale kalatükid ja hauta veel 10-15 minutit, kuni kalad on küpsed. Lase viis minutit maitsetel tõmmata, puista peale hakitud peterselli ja tõsta sügavatesse taldrikutesse koos rohke kalapuljongiga.