4 portsjonit
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 sl õli
1 tl riivitud ingverit
0,5 tl karrit
2,5 dl punaseid läätsi
1 purk (400 g) kookospiima
3 dl vett
pisut suhkrut, soola ja musta pipart
2 sl kartulijahu
Paneeringuks
seesamiseemneid
Praadimiseks
õli
Koori ja haki sibul ja küüslauguküüned. Kuumuta sibualt, küüslauku, riivitud ingverit ja maitseained natuke aega kuumas õlis.
Lisa loputaud ja nõrutatud läätsed ja kookospiim. Hauta madalal kuumusel, kuni vedelik on aurustunud. Lisa vesi ja keeda veel 10 minutit.
Tõsta pott pliidilt ja maitsesta soola, suhkru ja pipraga. Lase jahtuda. Purusta segu saumikseriga, kuid jäta tükke sisse. Sega hulka kartulijahu.
Vormi tainast 12 väikest pätsikest. Keera pätsikesi seesamiseemnetes ja prae kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Väikseid läätsekotlette võib keerata tortilja sisse ja kasta erinevatesse kastmetesse.