50 g võid
500 g kupatatud metsaseeni
300 g hakitud sibul
2 kartulit
1 sl valge veini äädikat
1 l köögiviljapuljongit
2 dl kohvi- või vahukoort
2 sl hakitud värsket tüümiani
soola, musta pipart
Vaht
2 dl rasvata piima
pisut soola
2 tl trühvliõli
Kuumuta sibulad, kartulitükid ja seened võis. Lisa tüümian ja valge veini äädikas ja kuumuta pisut segades.
Lisa köögiviljapuljong ja keeda madalal kuumusel 15 minutit.
Kalla segu köögikombaini või kannmikserisse, lisa koor ja töötle ühtlaseks püreeks. Kalla supp tagasi potti ja kuumuta. Maitsesta soola ja pipraga.
Kalla potti piim, lisa sool ja trühvliõli. Kuumuta 70-kraadini. Vahusta mikseriga ja tõsta lusikaga supi peale vahupilved. Kaunista praetud seente või kuivatatud seentest jahvatatud seenepuruga.