Täidetud sai

Kodutohter
06.10.2022
Shutterstock

Külalised tulemas, kuid pirukat ei jõua enam küpsetada? Pole midagi, tee hoopis täidetud sai kohvi kõrvale.

4-6 portsjonit, olenevalt saia suurusest

 

1 sai või sepik (mitte viiluatud)

2 palli mozzarellat

0,5 dl pestot

1 küüslauguküüs

2 sl oliiviõli

1 dl riivitud juustu

 

Lõika saia või sepikusse viilud või ruudud, mis ulatuvad peaaegu põhjani. Pressi küüslauguküüs ja sega õliga.

Pintselda saia seest süüslauguõliga, nõrista lusikaga pestot ja täida lõigud mozzarellaga. Pintselda pelat veel küüslauguõliga ja kata riivjuustuga.

Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Paku soojalt.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid