Umbrohupirukas munaga

Kodutohter
18.04.2021
Shutterstock

Kevadiselt rohetav pirukas on mahlane ja maitsev.

500 g pärmi-lehtainast

 

Täidis:

500 g noori nõgeseid, naati või spinatit

5 dl keedetud riisi

2 muna

3 keedetud muna

soola, pipart

pisut riivitud muskaatpähklit

1 sl seesamiseemneid

 

Rulli sulanud tainast pirukapõhi ja tõsta see õliga määritud pirukavormi põhja ja äärtele.

Kupata kergelt nõgest, naati ja spinatit või kalla sõelal keeva veega üle. Nõruta ja haki. Haki keedetud munad, sega riisi ja rohelisega. Sega hulka toored munad ja maitsesta. Kalla täidis pirukapõhjale, puista peale seesamiseemneid.

Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid