120 g võid
100 g peensuhkrut
4 sl (heledat) mett
2 muna, lahtiklopitult
250 g nisujahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
2 banaani, purustatud
100 g suhkurdatud ingverit, jämedalt tükeldatult
Kuumuta ahi 180 kraadini. Vahusta suures kausis või ja suhkur, kuni segu on hele ja kohev. Klopi juurde mesi. Lisa munad, vähehaaval, kuni nad on täielikult segunenud (juhul kui segu näib kokku minevat, lisa natuke jahu). Niipea kui munad on lisatud, sega juurde ülejäänud jahu ning siis pudrustatud banaanid. Lisa ingver ja sega ettevaatlikult, kuni kõik on ühtlaselt segunenud.
Tõsta segu lusikaga varem ettevalmistatud vormi. Küpseta umbes 1 tund ja 20 minutit kuni keeks on kerkinud ja kuldpruun. Keeksi sisse torgatud puutikk peaks välja võttes jääma puhtaks.
Jäta 30 minutiks vormi jahtuma ning kummuta seejärel jahutusrestile ja jäta sinna jahtuma. Säilita õhukindlas anumas.