4 portsjonit
1,5 l köögiviljapuljongit
50 g võid
2 sibulat
2 küüslauguküünt
450 g risotoriisi
600 g tükeldatud kõrvitsat
2 dl valget veini
peotäis hakitud peterselli
150 g riivitud parmesani
soola, pipart
Kuumuta puljong potis. Haki sibul ja küüslauk.
Sulata teises potis või ning kuumuta selles hakitud sibulat 5 minutit. Lisa küüslauk ja kuumuta madalal kuumusel segades veel 5 minutit. Lisa riis ja kuumuta veel mõned minutitd. Lisa kõrvitsatükid ja kuumuta segades 1 minut. Lisa vein ja lase korraks keema tõusta.
Hakka lisama kulbitäite kaupa kuuma puljongit ja hauta, kuni üks kulbitäis on riisi imendunud, ning lisa siis järgmine. Selleks kulub umbes 20 minutit.
Lisa hakitud petersell, riivitud parmesan ning maitsesta soola ja pipraga.