1 pakk riisipaberid
1 väiksem sibul
viilutatud seeni
õli
äädikat, soola, pipart
avokaadot
porgandit
kurki
soolapähkleid
krevette
Kaste
1 tšillikaun
1 küüslauguküüs
1 laimi mahl
0,5 dl kalakastet
1 tl fariinisuhkrut
2 tl riisiäädikat
0,5 dl vett
Vali täidise ained oma maitse järgi ja pane kõik valmis enne rullide keeramist.
Kui kasutad sibulat ja seeni, siis kuumuta neid enne kergelt läbi ja jahuta.
Lõika porgandid tikusuurusteks tükkideks või riivi jämeda riiviga. Lõika kurgid ribadeks ja avokaado viljaliha viiludeks. Sega kokku porgandid, kurk, soolapähklid ja krevetid ning maitsesta soola, pipra ja tilga äädikaga.
Kalla kaussi või vaagnale sooja vett. Kasta riisipaberid ükshaaval vette ja hoia seal natuke aega, kuni paber pehmeneb. Tõsta paber ettevaatlikult töölauale, pane peale täidis ja avokaadoviilud ning voldi kokku. Ära pane liiga palju täidist, siis jääb rull liiga suur ja võib rebeneda.
Tõsta täidist nii, et alumisest servast jääks vabaks umbes 4 cm, tõsta alumine äär peale, siis servad ja siis ülemine äär ja rulli kokku. Kui riisipaber on niiske, liimub ta iseenesest kinni.
Kastme jaoks haki tšilli ja küüslauk peeneks ja sega kausis kokku kõik kastme ained.
Kui kastme jaoks pole aega, võib kasutada magusat tšillikastet.