Ahjupannkook hakklihaga

Kodutohter
24.09.2025
Shutterstock

Lihtsam ei saa üks pirukas olla - pannkoogitainas, millele võib panna peale erinevaid täidiseid.

4 muna

3 dl nisujahu

6 dl piima
1,5 tl soola
0,5 dl oliiviõli

Täidis:
400 g hakkliha
1 sibul, hakitud
1 sl karripulbrit
0,5 dl magusat tšillikastet
1 pott koriandrit või peterselli, hakitud
soola, musta pipart
2 dl riivjuustu



Sega kõik põhja koostisosad kokku.
Valmista täidis. Pruunista hakkliha ja lisa kõik ülejäänud koostisosad peale riivjuustu. Kuumuta mõõdukal kuumusel 5–10 minutit.
Vala pannkoogitainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Puista täidis ühtlaselt ahjuplaadile. Puista peale riivjuustu. Küpseta 180-kraadises ahjus 25 minutit.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid