4 portsjonit
4 suurt või 8 väikest kana kintsuliha tükki
1 tl soola
1 tl karrit
musta pipart
2 sl õli
4 küüslauguküünt
6 dl maitsestamata jogurtit
4–5 dl vett
1 kanapuljongi kuubik
1 loorberileht
peotäis hakitud peterselli
Tõsta kanaliha külmkapist toatemperatuurile pool tundi enne valmistamist. Määri soola, karri ja pipraga. Koori ja haki küüslauguküüned.
Pruunista kanaliha pannil kuumas õlis ning tõsta ahjuvormi. Sega kuumal pannil kokku hakitud küüslauk ja jogurt. Kalla jogurt kanatükkidele, lisa vett nii palju, et nad oleksid kaetud. Murenda sisse puljongikuubik ning lisa loorberileht.
Küpseta 200-kraadises ahjus 40-50 minutit. Võta ahjust ja puista üle hakitud peterselliga.