4-6 portsjonit
3-4 porgandit
3-4 kartulit
0,5 kaalikat
2 sibulat
2-3 peeti
õli, soola pipart
kõrvitasaseemneid
soovi korral vorstikesi, lihatükke või fetajuustu
Tükelda köögiviljad. Kartulid võivad olla suuremad tükid, porgandid väiksemad nin kaalikad ja peedid kõige väiksemad. Pane köögiviljad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja nirista peale õli, puista seemneid, soola ja pipart. Sega, et kõik tükid oleksid õliga kaetud. Kuna peet värvib teised köögiviljad punaseks, siis võib teha ka kõigist köögiviljadest eraldi ribad.
Küpseta 200-kraadises ahjus 35-45 minutit.
Soovi korral võib lisada fetat, vorste või lihatükke, nii on terve pere õhtusöök ühel ahjuplaadil.