4 portsjonit
6-8 väiksemat peeti
4 sl õli
3 sl palsamiäädikat
1 dl hakitud pähkleid (Kreeka-, sarapuupähkleid)
2 dl keedetud tatart
rukolat
4 broilerifileed (või kintsuliha)
1 tl paprikapulbrit
soola, musta pipart
Koori peedid ja lõika tükkideks. Pane ahjuvormi ja sega õli, palsamiäädika, soola ja pipraga. Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni peedid on küpsed.
Lase pisut jahtuda ning sega hulka hakitud pähklid, keedetud tatar ja rukola. Lisa pisut õli ja palsamiäädikat ning vajadusel soola ja pipart.
Määri kanafileed õli, paprikapulbri ning soola ja pipraga. Prae fileed pannil kuldpruuniks. Keera kuumus madalamaks ja küpseta kaane all, kuni liha pn pehme.
Viiluta valmis fileed ja tõsta peedipadjale. Kaunista rukolaga.