4 portsjonit
300-400 g pastat (spagetid)
1 punane sibul
2 küüslauguküünt
200 g šampinjone
500 g noori peete
1 sl õli
200 g fetat
1 purk kookospiima
0,5 tl soola
0,5 tl musta pipart
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees vastavalt pakil olevale õpetusele. Nõruta ja säilita natuke keeduvett.
Koori ja haki sibul ja küüslauguküüned. Viiluta šampinjonid. Koori ja riivi peedid jämeda riiviga.
Kuumuta sibulat ja küüslauku õlis, lisa šampinjonid ja kuumuta, kuni seened muutauvad pruunikaks. Lisa riivitud peet ja hauta 5 minutit segades. Murenda hulka feta ja lisa kookospiim. Hauta veel 5 minutit, kuni peet on küps. Kui kaste jääb liiga paks, lisa pisut pasta keeduvett. Maitsesta soola ja pipraga.
Sega kokku pasta ja kaste. Kaunista basiilikulehtedega.