Pasta peedikastmega

Kodutohter
18.07.2024
Shutterstock

Suvised väikesed peedid küpsevad kiiresti.

4 portsjonit

 

300-400 g pastat (spagetid)

1 punane sibul

2 küüslauguküünt

200 g šampinjone

500 g noori peete

1 sl õli

200 g fetat

1 purk kookospiima

0,5 tl soola

0,5 tl musta pipart
 

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees vastavalt pakil olevale õpetusele. Nõruta ja säilita natuke keeduvett.

Koori ja haki sibul ja küüslauguküüned. Viiluta šampinjonid. Koori ja riivi peedid jämeda riiviga.

Kuumuta sibulat ja küüslauku õlis, lisa šampinjonid ja kuumuta, kuni seened muutauvad pruunikaks. Lisa riivitud peet ja hauta 5 minutit segades. Murenda hulka feta ja lisa kookospiim. Hauta veel 5 minutit, kuni peet on küps. Kui kaste jääb liiga paks, lisa pisut pasta keeduvett. Maitsesta soola ja pipraga.

Sega kokku pasta ja kaste. Kaunista basiilikulehtedega.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid