Pehmed lihapallid tüümianiga

Kodutohter
10.04.2021
Shutterstock

Selliseid lihapalle võib anda ka väikelastele,kui jätta osa tainast ilma soolata või panna ainult paar tera soola.

4-5 portsjonit

 

700 g segahakkliha (looma- ja seahakkliha)

1 muna

2 dl hapukoort

1 tl kuivatatud tüümiani

0,5 tl musta pipart

1 tl soola

 

Sega lihapallide tainas kokku. Keeruta märgade pihkude vahel pallid ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Küpseta 225-kraadises ahjus 15 minutit.

 

Selliseid lihapalle võib anda ka väikelastele. Jäta osa tainast ilma soolata või pane soola ainult paar tera. Vormi lapsele tainast vorstikesed, siis on aru saada, kellele on pallid ja kelle vorstid.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid