Punase sibula moos

Kodutohter
06.09.2023
Shutterstock

Imeliselt hea sibulamoos juustukandikule, võileivale või vrapi vahele.

500 g suhkrut

200 ml õunaäädikat

1 sl soola

1 kg punaseid sibulaid

4 loorberilehte


 

Viiluta sibulad kaussi. Lisa sool ja äädikas ning sega läbi. Lisa loorberilehed, kata kauss toidukilega ja pane 4 tunniks külmkappi.

Võta külmkapist kauss, lisa suhkur, kata kilega ning pane 5 tunniks külmkappi seisma.

Kalla kausitäis potti ja hauta 30-40 minutit. Tõsta purkidesse.

Imeliselt hea sibulamoos juustukandikule, võleivale või vrapi vahele.

Võib teha ka kohe suurema laari, sest seda on hea külakostiks kaasa võtta või jõuluvana kotti panna.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid