4 portsjonit
300 g rooskapsast (Brüsseli kapsas)
200 g seeni (võib ka külmutatud- või soolaseeni)
1 küüslauguküüs
soola, musta pipart
50 g tugevamaitselist kõva juustu
hakitud tilli
Kaste:
1 sidruni mahl
½ sidruni riivitud koor
1 tl mett
1 dl oliiviõli
soola, musta pipart
Lõika väikestel rooskapsastel varreosa ära, eemalda pealmised lehed ja lõika kapsad pooleks. Auruta rooskapsaid 4-5 minutit.
Tükelda seened ja kuumuta kuival pannil omas mahlas 5-7 minutit. Lisa pressitud küüslauguküüs ja kapsad ning kuumuta paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
Pane kõik kastmeained kaanega purki ja loksuta segi. Sega kaste salatiga, tõsta kaussi ja riivi peale juustulaaste. Puista peale hakitud tilli.