Tainas:
2 dl nisujahu
1dl sepikujahu
1 tl soolamus
250 g kohupiima
2 sl toiduõli
Täidis:
4 sibulat
170 g peekonit
2-3 õuna
toiduõli
3 muna
200 g maitsestamata jogurtit
soola, musta pipart
2 sl magusat tšillikastet
1. Sega sool jahuga, lisa sõtkudes kohupiim ja lõpuks õli. Pane tainas pooleks tunniks külma.
2. Koori ja viiluta sibulad. Tükelda peekon ribadeks. Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika õhukesteks viiludeks.
3. Kuumuta peekoniribad pannil omas rasvas krõbedaks ja tõsta kõrvale. Kuumuta sibulad pannil, lisa õunatükid ja hauta mõni minut kaane all. Klopi munad lahti, lisa jogurt ja maitseained.
4. Rulli tainas õhukeseks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kata õuna-sibulaseguga ja puista peale peekoniribad. Kalla peale muna-jogurtisegu. Küpseta 225-kraadises ahjus 30-35 minutit.