255 g peeneks hakitud piimašokolaadi
4 suurt muna
võid vormi määrimiseks
Lisaks
tuhksuhkrut, vanillijäätist, marju
Vooderda lahtikäiva servaga koogivormi põhi küpsetuspaberiga ja määri ääred võiga. Pane peeneks hakitud šokolaad mikroahjunõusse ja sulata mõõdukal kuumusel.
Eralda munakollased valgetest ja vahusta munavalged kõvaks vahuks.
Lisa munakollased ükshaaval segades šokolaadi hulka. Tõsta kolmandik munavalgevahust šokolaadi hulka ja sega ettevaatlikult tõstes. Siis järgmine kolmandik ja lõpuks viimane osa.
Kalla tainas vormi ja küpseta 175-kraadises ahjus 30 minutit. Jäta ahjuuks lahti ja lase vähehaaval jahtuda.
Lase jahtuda. Puista üle tuhksuhkruga ning serveeri jäätisepalli ja marjadega.