2 portsjonit
1 sl oliiviõli
2 küüslauguküünt
1 paprika
1 purk (400 g) purustatud tomateid
näpuotsatäis tšillihelbeid
½ tl paprikapulbrit
½ tl suhkrut või 1 sl ketšupit
soola, musta pipart
2 muna
hakitud peterselli või koriandrit
Eemalda paprikal vars ja seemned ning tükelda ribadeks. Haki küüslauguküüned. Kuumuta väiksel pannil õli, lisa paprikaribad ja küüslauk ning kuumuta paar minutit. Kalla juurde purustatud tomatid ning maitsesta soola, suhkru või ketšupi, pipra, tšillihelveste ja paprikapulbriga. Hauta madalal kuumusel 5–8 minutit.
Tee lusikaga kastmesse lohud ja löö sisse munad. Kata kaanega, keera kuumus madalamaks ning kuumuta, kuni munavalge on täiesti ja munakollane peaaegu hüübinud.
Puista peale hakitud maitserohelist.