Värskekapsasupp aasiapäraselt

Kodutohter
06.02.2024
Shutterstock

Tavalist värskekapsasuppi võib vahelduseks maitsestada ingveri ja tšilliõliga.

4 portsjonit

400 g looma- või seguhakkliha

1 sibul

3 küüslauguküünt

2 cm tükk ingverit

soola, musta pipart

1 tl paprikapulbrit

0,5 tl koriandriseemneid

1 l puljongit (või 2 puljongikuubikut ja 1 l vett)

2 loorberilehte

700 g peakapsast

1 suurem porgand

Serveerimiseks

1-2 tl krõbedat tšlliõli

hakitud rohelis sibulat


 

Haki sibul ja küüslauk, riivi ingver. Lõika kapsas ribadeks ja riivi porgand jämeda riiviga.

Pruunista hakkliha suure poti põhjas, lisa sibul, küüslauk ja ingver. Maitsesta soola, musta pipra, paprikapulbri ja koriandriseemnetega. Lisa puljong ja loorberilehed.

Lisa ribadeks lõigatud kapsas ja keeda madalal kuumusel pool tundi.

Tõsta kaussidesse ja tilguta igasse kaussi 1-2 tl tšilliõli ja puista peale hakitud rohelist sibulat.


 


 

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid