4 portsjonit
400 g looma- või seguhakkliha
1 sibul
3 küüslauguküünt
2 cm tükk ingverit
soola, musta pipart
1 tl paprikapulbrit
0,5 tl koriandriseemneid
1 l puljongit (või 2 puljongikuubikut ja 1 l vett)
2 loorberilehte
700 g peakapsast
1 suurem porgand
Serveerimiseks
1-2 tl krõbedat tšlliõli
hakitud rohelis sibulat
Haki sibul ja küüslauk, riivi ingver. Lõika kapsas ribadeks ja riivi porgand jämeda riiviga.
Pruunista hakkliha suure poti põhjas, lisa sibul, küüslauk ja ingver. Maitsesta soola, musta pipra, paprikapulbri ja koriandriseemnetega. Lisa puljong ja loorberilehed.
Lisa ribadeks lõigatud kapsas ja keeda madalal kuumusel pool tundi.
Tõsta kaussidesse ja tilguta igasse kaussi 1-2 tl tšilliõli ja puista peale hakitud rohelist sibulat.