4 portsjonit
4 paprikat
0,5 porrut
3 küüslauguküünt
100 g seeni
2 sl õli
2 dl keedetud kinoad
100 g maapähkleid
hakitud peterselli
soola, musta pipart
Kaste
2 dl hummust
2 sl oliiviõli
1 küüslauguküüs
poole sidruni mahl
Pese, kuivata ja poolita paprikad ning eemalda sisu. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
Haki porru ja küüslauguküüned, viiluta seened. Kuumuta pannil õlis porrut, küüslauku ja seeni. Sega hulka keedetud kinoa, pähklid, hakitud petersell, sool ja pipar.
Võta ahjuplaat pemenenud paprikatega ahjust ja täida paprikad seguga. Pane veel 8-10 minutiks ahju.
Sega kokku kastme ained ja paku juurde eraldi kausis.