Pähklite ja kinoaga täidetud paprikad

Kodutohter
31.08.2021
Shutterstock

Supertervislik ja kerge toit.

4 portsjonit

 

4 paprikat

0,5 porrut

3 küüslauguküünt

100 g seeni

2 sl õli

2 dl keedetud kinoad

100 g maapähkleid

hakitud peterselli

soola, musta pipart

 

Kaste

2 dl hummust

2 sl oliiviõli

1 küüslauguküüs

poole sidruni mahl

 

Pese, kuivata ja poolita paprikad ning eemalda sisu. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.

Haki porru ja küüslauguküüned, viiluta seened. Kuumuta pannil õlis porrut, küüslauku ja seeni. Sega hulka keedetud kinoa, pähklid, hakitud petersell, sool ja pipar.

Võta ahjuplaat pemenenud paprikatega ahjust ja täida paprikad seguga. Pane veel 8-10 minutiks ahju.

Sega kokku kastme ained ja paku juurde eraldi kausis.

Sarnased artiklid