10-12 tükki
100 ml sooja piima
100 ml sooja vett
50 ml õli
1 sl suhkrut
500 g nisujahu
11 g (1 pakk) kuivpärmi
1 tl soola
Täidis
1 punane paprika
1 kollane paprika
1 roheline paprika
1 tomat
peotäis rohelist sibulat
150 g riivjuustu
Vala soe vesi ja piim kaussi, lisa õli, suhkur ja kuivpärm. Jäta 10 minutiks seisma, kuni segu hakkab kergelt mullitama.
Lisa jahu ja sool ning sega tainas. Sõtku tainast jahuga ülepuistatud tööpinnal 5-7 minutit, kuni tainas on pehme ja elastne.
Tõsta tainas tagasi kaussi, kata rätikuga ja jäta 1 tunniks sooja kohta kerkima.
Haki paprikad, tomat ja roheline sibul.
Rulli tainast õhuke neljakandiline plaat küpsetuspaberi peale, puista peale hakitud aedviljad ja riivjuust. Keera tainas küpsetuspaberi abil rulli. Lõika rullist viilud ja jäta pooleks tunniks kerkima.
Kuumuta kuumaõhufritüür 180-kraadini, vooderda korv küpsetuspaberi või silikoonist matiga ja küpseta saiu neljakaupa 10-12 minutit.