Hautatud võioad

Kodutohter
05.07.2021
Shutterstock

Oahautist on hea süüa omaküpsetatud leiva või sepikuga.

4 portsjonit


 

3 küüslauguküünt

2 sl oliiviõli

2 sl paprikapulbrit

2 loorberilehte

400 g kirsstomateid omas mahlas või purustatud tomateid

1 tl soola

musta pipart

2 sl punast veiniäädikat või palsamäädikat

600 g võiube (konserv)

70 g spinatilehti

Koori ja haki küüslauguküüned. Kuumuta pannil õli, lisa küüslauguküüned ja kuumuta paar minutit. Lisa paprikapulber ja loorberileht.

Lisa tomatid, loputa purk tilga veega ja vala see ka pannile. Maitsesta soola, pipra ja äädikaga.

Nõruta võioad sõelal, lisa pannile ja hauta 10 minutit. Vahepeal lisa spinatilehed, sega.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid