Köögiviljakarri
4 portsjonit
4 kartulit
2-3 porgandit
1 väike lillkapsas
1 punane paprika
½ porrut
2-3 küüslauguküünt
1 sl rapsi- või oliiviõli
1 tl kurkumit
2 dl köögiviljapuljongit
2 dl kookospiima
1 banaan
soola, musta pipart
hakitud värsket koriandrit või peterselli
Koori ja tükelda porgandid ja kartulid. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks ja viiluta porru. Koori ja haki küüslauguküüned. Tükelda paprika.
Kuumuta poti põhjas õli ja lisa kõik tükeldatud köögiviljad, välja arvatud lillkapsas. Lisa kurkum, kuumuta segades mõni minut. Lisa köögiviljapuljong ning hauta mõõdukal kuumusel umbes 10 minutit.
Lisa lillkapsas ja kuumuta veel viis minutit või just nii kaua, kuni kõik köögiviljad on parajalt küpsed, aga mitte liiga pehmed.
Lisa kooritud ja tükeldatud banaan ja kookospiim. Maitsesta soola ja musta pipraga. Kuumuta veel kord ja raputa peale hakitud koriandrit või peterselli. Paku iseseisva toiduna või liharoogade lisandiks.