4 portsjonit
1 suur sibul
3 küüslauguküünt
4 suurt jahust kartulit
1 tl riivitud ingverit
1 sl õli
2 tl kurkumit
1 tl karrit
6 dl köögiviljapuljongit (kuubikust)
1 purk kookospiima
0,5 tl soola
Lisaks
2 dl maitsestamata jogurtit
hakitud peterselli või koriandrit
Haki sibulad ja küüslauguküüned ja riivi ingver. Koori ja tükelda kartulid.
Kuumuta poti põhjas õli. Kuumuta õlis kõigepelat kurkumit ja karrit. Lisa hakitud sibul, küüslauk, riivitud ingver ning kuumuta paar minutit. Lisa kartul ja puljong. Keeda kaane all 10 minutit või kuni kartul on pehme.
Lisa kookospiim ja kuumuta veel hetk. Püreeri saumikseriga ühtlaseks. Serveerimisel lisa jogurtit ja hakitud ürte.